Logo NSkm

  Nordmarka Skogsmaraton

   [ Løypa ] [ Innbydelse ] [ Resultater ] [ Om arrangementet ] [  Tilbakemelding/kontakt ]
   [ Startlister ] [ Påmelding ] [ Premiering ] [ Hovedsiden ]

 Om arrangementet
Om arrangementet
Statistikk fullførte
JIL Oslo S
Lyn Ski
Kondis

Om arrangementet

Nordmarka Skogsmaraton er et «non profitt» arrangement der startkontingenten sponsormidler går tilbake til arrangementet og arrangørklubbene. Løpet er utelukkende basert på frivillig arbeid og arrangementet krever mer ressurser enn de fleste aner.

Nordmarka Skogsmaraton ble første gang arrangert i 1994 av en gruppe i NVE som savnet et skikkelig langløp. Det har siden da befestet sin posisjon som ett av de mest populære maratonløpene i Norge, og har de siste årene hatt et jevnt voksende deltakerantall. Etter 20-års-jubileet i 2013 takket IL GeoForm og JBV BIL av som arrangørklubber. Jernbanens idrettslag Oslo og Lyn Ski har overtatt arrangementet, og ønsker å videreføre dette som ett av de beste skogsløpene i Norge, med god hjelp fra Kondis og andre frivillige.

Statistikk fullførte i Nordmarka Skogsmaraton

Statistikk


Jernbanens Idrettslag Oslo S

Jernbanens Idrettslag Oslo S (JIL Oslo S) er et idrettslag med tilknytning til Oslo sentralstasjon. Laget ble stiftet i 1922 med utgangspunkt i jernbanemiljøet i Oslo og har helt siden starten arbeidet for en aktiv og sosial livsstil blant sine medlemmer. Av forskjellige idrettsgrener er det fotball og løp som dominerer, men idrettslaget organiserer også medlemmer som er aktive innenfor håndball, bordtennis, ski og orientering.

Lyn Ski

Lyn Ski er en del av allianseidrettslaget Ski- og Fotballklubben (SFK) Lyn, stiftet i 1894. Skiklubbens aktivitet spenner fra bredde til elitesatsing, fra skileik for de aller yngste, via aktive konkurransegrupper for gutter og jenter, junior- og senior, til turrenns- og veterangruppe. SFK LYN har klubbhus på Kringsjå, her driver også Lyn Ski Sognsvann snøpark sammen med Norges Idrettshøgskole. Ved siden av Nordmarka Skogsmaraton arranger Lyn Ski også Ivar Formos Minneløp og Oslo Skisprint. Hjemmeside www.lynski.no.

Kondis

Kondis er en serviceorganisasjon for løpere på alle nivå og for alle som driver krysstrening. Våre viktigste oppgaver er:

  • å utgi hele Norges løpe- og mosjonsblad KONDIS.
  • å drive nettstedet kondis.no som har daglige nyheter og masse informasjon om mange kondisjonsidretter.
  • gi individuell medlemsservice. Fra vårt servicekontor får du svar på spørsmål om trening, konkurranser, utstyr, reiser osv.
  • å hjelpe arrangører til å skape attraktive arrangement.
  • å yte service til trenings- og løpegrupper og hjelp til oppstart av slike grupper.
  • arbeide for å bedre mediedekningen av løping og andre kondisjonsidretter.
  • å gi deg medlemsrabatter og medlemsfordeler.
 Bama Mizo DNT Sportslageret logo Sun-Maid

Oppdatert 2013-10-28